Recension av bingo på BestBingo

Best Bingo erbjuder en mycket användarvänlig och rolig spelmiljö. Best Bingo tillhör det stora bingonätverket Best Games Holdings Ltd som är registrerat i England, som är en stor bingohall på nätet med en personlig touch och många intressanta kampanjer med bonusar och specialpriser. Att sajten riktar sig främst till en kvinnlig publik är lätt att förstå både på de bonusar och priser som delas ut, men även på layouten och designen av hela spelrummet som går i rosa och mjukt lila. Sajten finns i dagsläget tillgänglig på svenska, norska, engelska och portugisiska. Man spelar direkt i webbläsaren det vill säga man behöver inte ladda ner något speciellt program för att kunna ta del av spelen vilket underlättar för nya spelare eftersom det går snabbt att komma igång. Detta gör också att det går att spela från vilken dator som helst, det är bara att logga in på sidan och fortsätta där man sist slutade.

En mycket användarvänligt sajt

Best Bingo är sajten för spelare som söker en snygg och behaglig spelmiljö där spelaren står i fokus. Best Bingo har satsat på en personlig framtoning med pedagogisk användarvänlighet, vilket märks både i den information som finns knuten till de olika delarna på sajten men även i chattrummen och i instruktionerna till de olika spelen. På Best Bingo behöver man inte leta länge för att hitta den nödvändiga informationen för att kunna börja spela, utan allt finns tydligt och smart upplagt för att kunna garantera en säker och smidig spelprocess.

En spelsajt med fokus på bingo

Denna nätbaserade bingohall kör olika kampanjer hela tiden och det finns flera intressanta jackpotter och roliga specialerbjudanden som gör att sajten sticker ut i mängden. Till skillnad från många av konkurrenterna har Best Bingo ett solklart fokus på just bingo med minst fyra olika bingospel i gång parallellt under dygnets alla timmar. Best Bingo har även en mycket användarvänlig bingoskola där även den mest oerfarna spelaren snabbt kan lära sig hur man spelar klassisk bingo, variantbingo, 90-bollarsbingo och mönsterbingo. Bingoskolan går även igenom hur de olika bingobrickorna fungerar, hur bingotavlans olika funktioner styr spelet samt information om de olika chattrummen och chattspel på Best Bingo.

Bonus hos Best Bingo

Best Bingo erbjuder 250 kronor i välkomstbonus och 150 kronor i bonus för varje vän som man värvar. Det finns även mycket generösa insättningsbonusar som ger 100 % insättningsbonus på upp till 500 kronor på fredagar, och upp till 50 % insättningsbonus upp till 500 kronor på måndagar, på dagens första insättning. Utöver detta ges 30 % insättningsbonus på alla andra insättningar upp till obegränsat belopp. Det lönar sig med andra ord att hålla koll på Best Bingo och deras spännande bonusar!